Meny Lukk

Hyttetjenester

Jeg tilbyr hyttetjenester som bidra til gjøre ditt hyttehold enklere og mer komfortabelt. 

Enten du ønsker å sette bort noe av vedlikeholdet eller vil avtale fast tilsyn med din hytte kan du ta kontakt med meg. Under kan du lese mer om hva jeg kan tilby.

Din egen vaktmester på hytta.

Tilsyn på din hytte kan innebære en sjekk hvor man ser til at elektriske apparater er avslått, vanntilførsel er stengt, dører og vinduer er låst, frostsikring etc.
Renhold eller oppfyring og klargjøring til besøk kan også være en del av tilsynet.

Dersom du har behov for et enkelt tilsyn eller ønsker å avtale fast tilsyn med din hytte kan du ta kontakt med meg, så lager vi en avtale etter dine behov.

 

Tar på meg alle typer manuell snømåking av tak, terrasser, inngangspartier eller der du ellers skulle trenger å få vekk snøen.

For større uteområder der, traktor ikke kommer til, utfører jeg snørydding med snøfreser som effektivt tar opp til 52 tonn snø pr. time i snødybde opp til 55 cm.
Snøfreseren er utsyrt med beltedrift som gjør at den trygt kan kjøres på utegolv av tre som terrasser og plattinger uten å skade underlaget.

 

Gjødsling og kalking om våren. Klipping av gress, vanning og annet vedlikehold etter behov.
Utfører også reperasjoner, tilskudd av never, utbedring av lekkasjer o.l.

 

Trefelling, gressklipping, rydding med ryddesag, bortkjøring av hageavfall m.m…

 

Tar på meg tømming av snurredass og mulldo.

Bistår gjerne med montering av produkter fra hyttetorget. Feks toalettløsninger, solcellepaneler og vannsystemer

Dersom det er annet du skulle hatt hjelp til som tilkjøring av varer, lån av verktøy eller annet utstyr, transport, vask, småreperasjoner og så videre, ta kontakt så vil jeg gjøre mitt beste for å kunne hjelpe til.